Sportvasten: in 10 dagen resultaat

Wat is Sportvasten?

Medisch bioloog Remco Verkaik heeft het 10-daagse sportvasten programma ontwikkeld. Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen combinatie van sporten, sap vasten en het gebruik van voedingssupplementen. Door deze combinatie worden de spieren en lever getraind in het verbranden van vet in plaats van suiker. Het lichaam maakt hiermee een metabolische switch en profiteert van de voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

Verbeter je sportprestaties!

Voel je energieker en fitter

2 tot 4 kg (vrouw) en 4 tot 6 kg (man) gewichtsverlies

Meer spiermassa, lager cholesterol!

De Sportvasten kuur kost €249 inclusief ‘Keep the Switch’.

Interesse wat Sportvasten voor jou kan betekenen?

Schijf je vrijblijvend in voor het 10-daagse Sportvasten programma. Ik neem dan contact met je op we bespreken een eventuele afspraak voor een persoonlijke intake en ik vertel je meer over het programma.

Hoe werkt het Sportvasten?

Make the Switch!

De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam ‘Make The Switch’ verwijst naar de switch die jij in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding’. Je traint onder mijn begeleiding als coach. Tijdens de Sportvastenkuur bouw je in 3 dagen je voeding af. Vervolgens ga je 2 tot 3 dagen sapvasten en daarna in 4 dagen je voeding weer gecontroleerd opbouwen. Dit combineer je elke dag met 20 tot 30 minuten duurtraining. De intensiteit van de training wordt persoonlijk voor jou bepaald door jouw coach. Na de Sportvastenkuur voel jij je als herboren en kan je nieuwe lifestyle beginnen!

Keep the Switch!

Met het Keep The Switch natraject kun je gemakkelijk de resultaten van jouw Sportvastenkuur onderhouden. De naam ‘Keep The Switch’ verwijst naar het vasthouden van de switch, zodat jouw lichaam in de vetverbranding blijft. Na de 10-daagse Sportvastenkuur, krijg je mij een persoonlijk protocol op basis van jouw huidige lifestyle. Je hoeft niets te veranderen aan wat je nu al doet qua eetpatroon en sport intensiteit. Hierdoor is het Keep The Switch natraject gemakkelijk vol te houden!

Snel resultaat

In de oertijd moest de mens jagen om aan voedsel te komen. Wanneer er weinig voeding te vinden was, schakelde het lichaam automatisch over van suiker- naar vetverbranding. Omdat wij altijd eten bij de hand hebben, staat het lichaam bij de meeste westerse mensen continu in de suikerverbranding. Hierdoor krijg je een grote behoefte aan suiker en klachten als vermoeidheid.

Sportvasten zorgt er voor dat jouw stofwisseling wordt geswitcht van suiker- naar vetverbranding. Dit heeft veel voordelen voor je lichaam. Zo verlies je gewicht en buikomvang, heb je meer energie en voel jij je veel fitter! Daarnaast verbeteren jouw sportprestaties en heb je minder behoefte aan zoetigheid. Maak ook de switch met Sportvasten en ga voor een fit, slank en energiek lichaam!